Kozijnen voor regio Hilvarenbeek, Tilburg, Reusel, Best en omgeving

Het werkgebied van Van Lieshout kozijnen en machinale timmerwerken is met name geconcentreerd rondom Hilvarenbeek. We produceren onze kozijnen, deuren en andere producten vanuit onze werkplaats in Esbeek, vanuit hier plaatsen we de hardhouten kozijnen in de wijde omgeving van Hilvarenbeek denk hierbij aan Tilburg, Reusel, Goirle, Oirschot en Best en de gehele Kempen.

Bekijk ons aanbod

We kennen de regio (Hilvarenbeek, Tilburg)

Doordat we al jaren actief zijn in de regio's Hilvarenbeek, Diessen, Reusel, Best en Tilburg weten we wat de gemeentes bij een bouw of renovatie verwachten. Onze houten kozijnen, ramen en deuren voldoen dan ook aan alle eisen vanuit de gemeentes maar ook aan de landelijke en Europese normen. We werken samen met veel bouwbedrijven en aannemers in Brabant. We weten wat ze verwachten van een kozijn, raam of deur en zorgen dan ook voor een passende oplossing voor elke bouw. Of het nou gaat om nieuwbouw of juist om een renovatie van één van de vele monumentale gebouwen in Hilvarenbeek, Oirschot, Diessen, Best of Lage- of Hooge Mierde. Wij maken altijd een passend en kwalitatief hoogwaardig kozijn, raam deur of poort. Al onze kozijnen, ramen en deuren maken wij van hout, hardhout wel te verstaan. Lees hier waarom.

Meer dan kozijnen komen er uit Esbeek-Hilvarenbeek

Wij maken nog veel meer dan kozijnen, ramen en deuren, wat te denken van een houten trap, en-suite deuren, binnen- en buitendeuren, poorten, dakkapellen en nog veel meer op maat machinaal timmerwerk. Kijk hier voor al onze producten. We hebben alle vele woningen en gebouwen in Hilvarenbeek en omgeving mogen voorzien van onze kozijnen. 

Vragen of kozijnen en mogelijkheden?

Nemen vrijblijvend contact met ons op.